Kinder yoga

Tijdens de lessen worden de verschillende onderdelen van yoga verwerkt in spelvorm.

Peuteryoga

De lessen voor peuters zijn voor ouder en kind. Tijdens deze lessen wordt vooral gewerkt met spelvormen en verschillende thema’s waarin de yogahouding, ademhaling, massage, zintuigoefeningen en expressie verwerkt worden.

Kinderyoga

De kinderyogalessen zijn opgebouwd aan de hand een thema waarin al de bovenstaande onderdelen verwerkt zijn. Er worden al meer yogahoudingen in de les verwerkt dan bij de peuterlessen en er worden ook oefeningen samen gedaan.

De Yogajuf

Waarom kinderyoga?

Kinderen krijgen het steeds drukker. Ze zijn lid van allerlei clubjes, hebben huiswerk, willen met vriendjes afspreken en ga zo maar door. De yogales kan rust bieden in het drukke schema van het kind.

Een aantal voordelen van kinderyoga kunnen zijn:

  • Kinderen worden weer flexibel
  • Kinderen kunnen leren hoe ze zich kunnen ontspannen
  • Kinderen kunnen leren om beter te gaan ademhalen
  • Kinderen kunnen zich beter gaan concentreren
  • Naast al deze voordelen wil ik de kinderen elke les voldoende persoonlijke aandacht geven, zodat ze zich welkom voelen tijdens de les.

De tiener-/jongerenyogalessen lijken heel erg veel op reguliere lessen, alleen worden de oefeningen wat sneller afgewisseld. Ook hier kunnen thema’s in voorkomen die aansluiten bij de belevingswereld van de tieners/ jongeren.

Baby Yoga

Shantala massage is fantastisch voor uw Baby

Shantalamassage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging van baby’s.

Lees meer