Reiki

Reiki staat voor de Universele Levensenergie die altijd en overal aanwezig is. Al het leven is uit deze energie opgebouwd.

Tijdens een reiki behandeling laat degene die behandelt deze energie door zich heen stromen, via de handen naar degene die de behandeling ondergaat. Dit kan leiden tot een aanvulling van diens energiegebrek, uiteindelijk kan het zelfs opgeheven worden. Met een reiki behandeling wordt de positieve energie dus aangevuld. De reiki energie stroomt naar de plek in het lichaam waar het op dat moment het meest nodig is. Het kan dus zijn dat u last heeft van een lichaams deel wat voortkomt uit vermoeidheid, dan kan het zijn dat u bijvoorbeeld dieper slaapt. Laat alle verwachtingen dus los en onderga de behandeling en merk daarna wat het effect is op uw gezondheid.

De behandelingen worden gegeven op de locatie in Badhoevedorp. Mocht dit een probleem zijn, neem dan contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden van een behandeling bij u thuis. De kosten voor een behandeling vindt u op de prijzenpagina.

In de toekomst wordt het aanbod verder uitgebreid met cursussen voor mensen die willen leren zichzelf en anderen reiki te geven. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Bij Ellen Verdoorn (reiki master) heb ik een opleiding gevolgd voor reiki 1, reiki 2 en reiki 3. Reiki kan prima als aanvulling worden gezien op reguliere geneeswijzen, maar nooit als vervanging daarvan.