Yoga – volwassenen

Yoga

Yoga is het doen van lichaamsoefeningen waarbij aandacht, ademhaling en ontspanning belangrijke elementen zijn. Dit kan een gunstige invloed hebben op veel (spannings) klachten, zoals hyper-ventilatie, rugpijn of slecht slapen.

Tijdens mijn lessen gaat het niet om prestatie maar om intentie, niet om kunnen maar om oefenen, niet om willen maar om loslaten, niet om yoga maar om jou! Veel mensen hebben baat bij yoga als ze last hebben van (fysieke) klachten. Door regelmatige yoga te beoefenen, waarbij het gebruik van een juiste ademhaling en het respecteren van je grenzen voorop staat, help je de natuurlijke balans van je lichaam herstellen.

Het doel van mijn lessen is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen en de lessen dan ook niet zweverig en praktisch toepasbaar in het dagelijks leven.

De Yogajuf schrijft

Informatie over Yoga en een gezonde leefstijl

2302, 2018

Yoga in het dagelijks leven

Sinds de start van mijn nieuwe yoga opleiding afgelopen september, wordt yoga voor mij steeds iets meer zichtbaar in mijn dagelijks leven. Nu is het handig dat [...]

1905, 2017

De Yogajuf maakt keuzes

Keuzes maken. Het is niet mijn hobby, maar het moet elke dag, elk uur. Wat ga je doen, wat moet je doen, wat ga je eten, wel [...]

Go to Top